Skip to content

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT.

Kao full service digitalna agencija nudimo vrhunsku uslugu Social Media Managementa koja će vašem brendu doneti vidljivost i angažovanost na društvenim mrežama. Kreiramo i sprovodimo strategije koje integrišu social media marketing sa ostalim izuzetno bitnim aspektima digitalnog marketinga, kao što su Email Marketing, Google Ads i Website Design. Uz pažljivo planiranje i analizu rezultata, garantujemo da će vaš brend ostvariti značajan uticaj na ciljanu publiku.

Nudimo sveobuhvatne usluge Social Media Managementa, uključujući i vrhunski Graphic Design i Motion Design. Sa fokusom na kreiranju profesionalnog sadržaja, radimo na stvaranju vizualno privlačnih grafika i animacija koje će oživeti vašu online prisutnost. Integracija ovih kreativnih elemenata sa strategijama Social Media Managementa osigurava da vaš brend bude primećen i pamćen na društvenim mrežama.

Instagram Reels Video Example 9:16
(click to play)

Šta je Marketing na Društvenim mrežama?

DRUŠTVENE MREŽE su, uz Pay Per Click Google Ads, danas glavno marketinško sredstvo.

Bez obzira da li treba da povećate vaše prisustvo na internetu ili tražite način da pokrenete druge marketinške inicijative vaše kompanije, društvene mreže su sjajan alat. Vođenje društvenih mreža je usluga koja je deo sveobuhvatne strategije i praktičnih metodologija, koje nudimo našim klijentima kako bi prezentovali svoje usluge i proizvode.

Ne treba da objašnjavamo koliko je snažno prisustvo na društvenim mrežama važno, s obzirom da se tamo nalazi većina vaših kupaca. Njihova važnost je velika kao i potencijal koji nose u pogledu donošenja novih klijenata i povećanja svesti o brendu. Stoga je profesionalno vođenje društvenih mreža neophodni segment vaše sveukupne poslovne strategije. Ne postoji bolji kanal za povećanje saobraćaja na vašem web-sajtu.

Instagram Reels Video Example 9:16
(click to play)

Šta zahteva efektivno i profesionalno upravljanje Društvenim mrežama jednog biznisa ili kompanije?

Efikasno i efektvino vođenje društvenih mreža za kompanije zahteva vreme i znanje. Iz tog razloga jedna od usluga koje pružamo u sklopu celokupne strategije digitalnog marketinga naših klijenta je profesionalno vođenje i optimizacija društvenih mreža.

Vaš marketing na društvenim mrežama činimo pouzdanim, privlačnim i interaktivnim, kako za vaše postojeće klijente, tako i za one potencijalne buduće. Sa iskusnim profesionalcima koji čine naš tim, gradimo snažan društveni profil, prepoznatljiv i od izuzetne važnosti za vaše poslovanje. Pored Google oglasa, oglasi na društvenim mrežama su drugi veliki kanal za generisanje zainteresovane publike.

Slično drugim uslugama digitalnog marketinga, kampanjama društvenih mreža potrebno je vremena da se pokrenu i počnu da daju rezultate. Izgradnja svesti o brendu, uspostavljanje odnosa sa potencijalnim kupcima i povezivanje sa drugim preduzećima na mreži, ne mogu se obaviti preko noći. Uz pažljivo planiranje i stratešku primenu, platforme društvenih mreža mogu izgraditi snažno prisustvo vašeg brenda i pomoći u pokretanju cele marketinške kampanje.

Kako izgleda Digitizer proces Social Media Managementa?

 1. Definišemo  realne i razumljive ciljeve.
  Počinjemo proces identifikacijom jasnih ciljeva za smm kampanje. Bez obzira na cilj, kao što je povećanje broja pratilaca ili angažovanosti, postavljanje merljivih ciljeva je ključno za uspeh kampanje.
 2. Analiziramo targetiranu ciljnu publiku.
  Sprovodimo detaljnu analizu ciljne publike kako bismo bolje razumeli njihove preferencije, potrebe i obrasce ponašanja na društvenim mrežama.
 3. Istražujemo wordlwide konkurenciju i primere dobre prakse.
  Pratimo aktivnosti konkurencije na društvenim mrežama kako bismo identifikovali snage, slabosti i uspešne strategije.
 4. Kreiramo kalendar objava za sve mreže.
  Razvijamo detaljan kalendar objava koji obuhvata relevantne teme, događaje i praznike kako bismo održali konzistentnost i relevantnost sadržaja.
 5. Kreiramo kvalitetan image, video content i strategiju budućeg kontenta.
  Kreiramo visokokvalitetne sadržaje, uključujući fotografije, video snimke, infografike i tekstove koji su prilagođeni potrebama ciljne publike.
 6. Pratimo angažovanost i rezultate.
  Aktivno pratimo angažovanost naših objava, uključujući broj lajkova, komentara, deljenja i klikova, kako bismo merili uspeh naše strategije i identifikovali prilike za optimizaciju.
 7. Odgovaramo na komentare i poruke.
  Brzo i efikasno odgovaramo na komentare i poruke korisnika kako bismo održali interakciju i izgradili pozitivan imidž brenda.
 8. Kreiramo reklamne kampanje kao i strategiju budućih kampanja.
  Razvijamo ciljane reklamne kampanje na društvenim mrežama kako bismo povećali vidljivost, angažovanost i konverzije.
 9. Pratimo performanse reklamnih kampanja i organskog rasta.
  Redovno pratimo performanse naših reklamnih kampanja koristeći alate za analizu podataka, kako bismo identifikovali najefikasnije strategije i prilagodili buduće kampanje.
 10. Organizujemo događaje, konkurse i nagradne igre.
  Planiramo i sprovodimo različite događaje i konkurse na društvenim mrežama kako bismo podstakli angažovanost publike i povećali svest o brendu.
 11. Pažljivo pratimo trendove i aktualnosti.
  Redovno pratimo trendove i aktualne događaje na društvenim mrežama kako bismo osigurali da naš sadržaj ostaje relevantan i prilagođen trenutnom kontekstu.
 12. Kreiramo mesečne izveštaje.
  Pripremamo detaljne izveštaje o performansama naših smm kampanja, koji obuhvataju ključne metrike, analize rezultata i preporuke za buduće akcije.
 13. Pratimo reputaciju brenda.
  Aktivno pratimo online reputaciju brenda, reagujući na povratne informacije i komentare kako bismo održali pozitivan imidž i izgradili poverenje kod publike.
 14. Testiramo različite formate sadržaja i kontenta.
  Sprovodimo testiranje različitih formata sadržaja kako bismo identifikovali najefikasnije strategije i prilagodili taktiku.
 15. Kreiramo sadržaj za insta story formate.
  Aktivno koristimo story formate na društvenim mrežama kako bismo povećali angažovanost publike i pružili dodatnu vrednost
 16. Pravimo jedinstvene animacije i reels-e.
  Kreiramo originalne animacije i reels sadržaje kako bismo privukli pažnju publike i istakli se na društvenim mrežama, prateći najnovije trendove i tehnike.
 17. Konstantno se prilagođavamo novonastalim okolnostima.
  Aktivno pratimo promene i novosti na društvenim mrežama i brzo reagujemo na nove trendove, algoritamske promene ili događaje koji utiču na naše kampanje, prilagođavajući strategiju kako bismo ostali relevantni i efikasni.

Instagram Reels Video Example 9:16
(click to play)

Jedna lepa i (ne)istinita Priča.

U valovitom digitalnom pejzažu, klijent je krenuo u potragu da iskoristi moć marketinga na društvenim mrežama, angažujući stručnost digitalne agencije. Ovo zajedničko putovanje bilo je predodređeno da bude dinamično, agencija i klijent su udružili snage kako bi napravili uspešnu onlajn priču.

Priča je počela uranjanjem u grotlo strategije na društvenim mrežama. Gurui društvenih medija vodili su pronicljive razgovore sa klijentom, otkrivajući zamršenosti njihovog brenda, ciljne publike i sveobuhvatnih marketinških ciljeva. Ovo zajedničko istraživanje postalo je osnova za prilagođenu strategiju društvenih medija koja ne bi samo uspostavila stalno prisustvo I rekacije, već bi stvorila I smislenu vezu sa targetiranom publikom.

Kreativnost je postala centralna tema. Kreatori sadržaja naoružani uvidima u klijenata I njegove kupce, napravili su ubedljive priče i vizuelne elemente koristeći slike koje su oživeli, kao I videa koji su ostavljali bez daha I koji su prevazišli digitalnu buku koja okružuje klijentove profile na društvenim mrežama. Od privlačnih vizuelnih prikaza do zanimljivih natpisa, svaki post je bio pažljivo urađen I odabran komad u tekućoj sagi pripovedanja svih brendova koji postoje.

Strateško planiranje je nastavljeno ciljanjem publike. Stručnjaci iz agencije su koristili naprednu analitiku da identifikuju i angažuju najprihvatljivije segmente publike. Klijent je, aktivno učestvujući u procesu, pružio vredne uvide koji su obogatili znanje i obezbedili preciznost u ciljanju targetirane publike.

Kako se priča na dalje odvijala na društvenim platformama ali I u komunikaciji između agencije I klijenta, povežanje dinamičnog angažovanja u realnosti je postajalo srce ove priče. Agencija i klijent su besprekorno sarađivali u odgovaranju na komentare, analizi metrike i prilagođavanju narativa na osnovu odgovora publike. Redovne provere i strateške sesije su osigurale da se priča razvija u skladu sa nestabilnim društvenim pejzažom koji se stalno menja.

Najvažnije je da je klijent verovao agenciji u transparentnost i edukaciju publike. Najbolje prakse društvenih medija o trendovima u nastajanju i analitici su sprovedene kako bi se klijenti osnažili sa alatima da razumeju i aktivno doprinose priči.

Vrhunac ove sage o saradnji bio je vidljiv u metrici. Stope angažovanja su porasle, baza publike se proširila, a klijent je bio svedok opipljivog uticaja na svest o brendu i stope konverzije. Zajednički napori su pretvorili marketing na društvenim mrežama u priču o uspehu – onu koja je odjeknula kod publike i postigla marketinške ciljeve klijenta.

Na kraju, boutique full service digitalna agencija i klijent nisu samo sproveli marketinšku strategiju na društvenim mrežama: bili su koautori narativa o digitalnom trijumfu. Priča u kojoj su se saradnja, kreativnost i strateški uvid spojili da bi se stvorilo ubedljivo i upečatljivo putovanje u stalno evoluirajućem pejzažu društvenih medija.

Pročitaj još.

Mi smo Digitizer.

Full service digitalna agencija.

Naše Specijalnosti.

Vesti & Priče.

Animacije.

Portfolio.

Ideja. Misija. Vizija.

Faqs.

Sastanak.

Kontakt.

Naše Specijalnosti.

Portfolio.

Animacije.

Vesti & Priče.

Faqs.

Ideja. Misija. Vizija.

Kontakt.

Sastanak.

Od 2017. godine. sarađujemo sa Digitizerom. Izuzetno precizna i profesionalna saradnja. Vidmo rezultate, a s obzirom na industriju u koju smo uključeni, puno toga zavisi od marketinga koji Digitizer radi. Rezultati se najbolje vide u količini ljudi koja se javi na intervju. Svaki put kada bih nešto sugerisao, Digitizer tim obavezno uvede izmene u prezentaciju. Naravno da ih preporučujem. Vec su preporučeni.

Filip Slijepcevic
Poente Tehcnical
Rating: 10

Od 2020. godine sarađujemo sa Digitizerom. Saradnja je divna i komunikacija opuštena: zahtev dočekaju za razumevanjem i ispunjavaju ekstremno brzo. Kao merljive rezultate vidimo povećan obim posla. Apsolutno i uvek imam slobodu da ovom timu sugerišem svoje mišljenje. Stalno ih preporučujem.

Lenka Jakimovska
Chicago Waffles
Rating: 10

DermaVille ordinacija sarađuje sa Digitizerom od 2023. godine i mislim da su veoma profesionalni. Sve pohvale. Od konkretnih rezultata vidimo više poseta ka našem sajtu. Da, rado preporučujemo Digitizer!

Danijela Ljubojevic
DermaVille
Rating: 10

Sa Digitizerom radimo od 2019. godine, dakle više od 5 godina. Izuzetno sam zadovoljan brzinom kojom se odgovara mojim nalozima poslatim Digitizer timu. Konkretan rezultat saradnje sa Digitizerom je da mi je web stranica uvek sređena i blagovremeno ažurirana. Sloboda sugerisanja rešenja i razmena mišljenja je od samog početka važila u mom odnosu sa Digitizerom i to je osnova naše saradnje koja postoji i danas posle 5 godina saradnje. Apsolutno bih preporučio drugim kompanijama usluge Digitizera, i to i činim uvek kada mi se ukaže prilika.

Dino Jusufovic
Jusufović & Partners
Rating: 10

S kompanijom Digitizer saradjujemo duže od 5 godina. Saradnja je vrlo pozitivna i produktivna, dobro organizovana i dovodi do postizanja uspeha. U našoj saradnji s Digitizerom vidimo konkretni napredak, posebno u povećanju broja pratilaca na društvenim mrežama, kvalitetnim objavama i korisnim sugestijama za bolju vidljivost naše kompanije. Imamo slobodu da izrazimo svoje mišljenje i sugestije, a Digitizer tim to veoma poštuje i uzima u obzir. Otvoreni su za preporuke i zajedničkim snagama radimo na unapredjenju saradnje. Vrlo rado preporučujemo kompaniju Digitizer. Digitizer tim je divan, saradljiv i uvek odgovori na sve naše zahteve u što kraćem roku.

Marijana Kuzmanovic
Sineks Medical
Rating: 10

Sa Digitizerom sarađujemo od, mislim, samog osnivanja firme Digitizer 2014. god. Divna, dugogodišnja saradnja u kojoj nam tim Digitizera uvek izlazi u susret da ispuni sve naše zahteve u rekordnom roku. Divne ideje i veoma ljubazni saradnici. Sarađujući s Digitizerom uspeli smo da naš sajt podignemo na viši nivo, na društvenim mrežama veči broj ljudi koji nas prati i veći broj klijenata u našim maloprodajnim objektima. Osećam slobodu da Digitizeru sugerišem svoje mišljenje oko saradnje i oni to uvažavaju. Digitizer je kompanija koju preporučujem svima koji žele ozbiljne saradnike. Predivan kreativan tim koji osluškuje vaše potrebe i želje i pretvori ih u stvarnost.

Mira Suhanski
Parfimerija Diva
Rating: 10

Sa Digitizerom sarađujemo od 2021. godine i pokazali su kao tim da su jako odgovorni, pouzdani i stručni. Pružili su nam profesionalan odnos od starta saradnje sve do danas. Rezultati su konkretni i merljivi. Preporučujem!

Slobodan Stamenkovic
Info Point
Rating: 10

Egrokorr trade i Digitizer sarađuju malo više od 5 god. Naše iskustvo je u jednoj reči: ODLICNO! Konkretne rezultate koje vidimo su mnogo veca posećenost sajta, samim tim i puno novih klijenata. Odavno ih preporučujem i nastaviću!

Marija Perovic
Egrokorr Trade
Rating: 10

Sarađujemo sa kompanijom Digitizer od 2015. godine. Prepoznali smo da su dostupni, ljubazni, spremni za saradnju. Konkretno smo najzadovoljniji sa uslugom Google ads – povećan nam broj poziva direktno sa website-a. Saradnja je korektna i jako smo zadovoljni. Preporučila bih i već preporučujem Digitizer svim kompanijama kojima trebaju njihove usluge.

Bojana Kralj
Message Advertising
Rating: 10

Sa Digitizerom sarađujemo od 2018. godine, od našeg osnivanja. Smatram dosadašnju saradnju savršenom, sa izuzetnim rezultatima. Digitizer rado i uvek preporučujem svim kompanijama.

Igor Vidovic
AirSoft Polygon
Rating: 10

Digitizer i Bianconerri oduvek sarađuju. Fenomalna komunikacija i saradnja, a vidimo rezutlate kao što bolje nalaženje i bolji pregled naše web stranice. Vrlo rado preporučujem usluge Digitizera svima.

Sanja Topic
Bianconeri - Sanja Topic
Rating: 10

Sarađujemo odlično duže od godinu dana i rezultat je povećanje klijenata. Rado preporučujem Digitizer kompanijama.

Olivera Radivojevic
Olja Beauty
Rating: 10

ompanija: Iskra sarađuje sa kompanijom Digitizer oko 3 godine. Naše dosadašnje iskustvo je besprekorno, preko svih očekivanja!!! Rezultati su više nego vidljivi. Apsolutno se dogovaramo oko svega, to je jedini način da se postignu vrhunski rezultati. Naravno, uvek ih preporučujemo.

Miljan Rajovic
Ordinacija Iskra M
Rating: 10

Sarađujemo od 2018. godine i koristimo njihovo znanje i iskustvo i uspeli smo da povećamo i vidljivost na mrežama i online prodaju. Uglavnom me razumeju. Uvek su dobra preporuka.

Jelena Simonovic
Baby Plaza
Rating: 10

Sign Up Now.

Follow.

Chat.

Contact Form.

  ime i Prezime*
  Email*
  Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
  Broj mobilnog telefona
  Kompanija/Organizacija*
  Website
  Šta je potrebno Vašoj kompaniji/organizaciji?
  Da li znate koje rezultate želite da postignete?*
  Koje rezultate želite da postignete?


   ime i Prezime*
   Email*
   Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
   Broj mobilnog telefona
   Kompanija/Organizacija*
   Website
   Kog datuma želite da zakažete sastanak?
   U koje vreme?


    ime i Prezime*
    Email*
    Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
    Broj mobilnog telefona
    Kompanija/Organizacija*
    Website
    Da li znate koje rezultate želite da postignete?*
    Koje rezultate želite da postignete?


    Mobile & Mail.

    Linkovi.