Skip to content

WEBSITE DESIGN.

Kreiramo moderne, funkcionalne website-ove. Uz pažljivo planiranje i dizajniranje, uzimamo u obzir SEO optimizaciju, korisničko iskustvo i responsivni dizajn kako bismo osigurali da vaša web stranica bude u skladu sa najnovijim trendovima i tehnologijama.

Usluga Website Design uključuje i kvalitetan Graphic Design i Motion Design kako bi osigurali da vaša website bude vizualno atraktivan i funkcionalan. Integrišemo animirane elemenate koji će unaprediti korisničko iskustvo i privući pažnju posetilaca.

Website Design Example
(click to zoom)

digitizer-portfolio-loop-medical-center-website-desktop

Zašto je biznisima bitan Website Design and Development?

Izrada sajtova treba da bude praćena sa dva veoma važna koncepta koji pomažu da sajtovi dobro rade i na desktop i na mobilnim uređajima. To su responzivni i adaptivni dizajn. Pri responzivnom dizajnu sadržaj se kreće dinamički u zavisnosti od veličine ekrana. U adaptivnom dizajnu sadržaj sajta je fiksiran u veličinama koje odgovaraju uobičajenim veličinama ekrana. Održavanje izgleda koji je što više dosledan između različitih uređaja i različitih veličina ekrana, presudno je za održavanje dobrog korisničkog iskustva i angažovanja korisnika. Kako responzivni dizajn može predstavljati poteškoću u vezi s tim, dizajneri moraju biti vrlo oprezni u kreiranju dobrog responzivnog dizajna.

Dizajn naših sajtova je fokusiran na jasno određene ciljeve i zadatke koje treba da ispuni, zajedno sa merljivim strategijama za njihovo postizanje. Dobar web sajt zahteva efikasnu i održivu marketinšku strategiju, osim što predstavlja način za prezentovanje proizvoda, usluga, slika, video zapisa.

Kada publika poseti vaš sajt, on im daje prvi utisak o vašem biznisu. Oni će prosuditi o vama u roku od nekoliko sekundi. Svakako da u ovih prvih nekoliko sekundi želite da ostavite pozitivan utisak i zadržite pažnju korisnika. Upravo zato je brzina učitavanja sajta segment na koji posebno obraćamo pažnju, pored kvalitetenog dizajna, koji prati sve najnovije tehnologije i trendove.

Website Design Example
(click to zoom)

www.dusan-bjj.rs-digitizer-portfolio-website-desktop

Šta je Web design i šta radi Web design-er?

Responsive websajt je vaša vizit karta u online svetu pa ga učinite da bude nezaboravan uz našu pomoć u izradi i dizajnu vašeg savršenog sajta.

Web dizajn je nekada bio uglavnom fokusiran na izradu sajtova za desktop računare, međutim, od sredine 2010-ih, dizajn za mobilne uređaje i tablete postaje sve važniji.

Web dizajner radi na izgledu sadržaja sajta. Izgled se, na primer, odnosi na korišćene boje, font i slike. Takođe se odnosi i na to kako su informacije strukturirane i kategorisane. Izrada sajtova koji su jednostavni za upotrebu, estetski lepi i odgovaraju korisničkoj grupi i brendu koji predstavlja, odlika je dobrog dizajna. Mnogi sajtovi dizajnirani su sa fokusom na jednostavnost, tako da se ne pojavljuju sporedne informacije i funkcionalnosti koje mogu odvratiti ili zbuniti korisnike. Budući da je osnovni cilj web sajta da privuče pažnju i podstakne poverenje ciljne publike, izrada sajtova na kojima su uklonjeni svi uzroci potencijalnog nezadovoljstva i frustracije korisnika je prioritet.

Website Design Example
(click to zoom)

digitizer-portfolio-baby-plaza-website-1

Šta je WordPress i kakvi su to web-sajtovi?

WORDPRESS je najpopularnija platforma za izradu sajtova danas. WordPress je verovatno najbolji sistem za upravljanje sadržajem sajtova (CMS – content managment system). Izrada WordPress sajtova može poslužiti najrazličitijim potrebama i biznisima, od bloga do e-commerce sajta. Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju prilagođavanje sajta u WordPress-u. WordPress teme i dodaci mogu dodati nove mogućnosti dizajnu, kao i dodatnu funkcionalnost.

Nudimo profesionalne usluge web dizajna kako bismo pomogli vašem biznisu da privuče više posetilaca i zadrži ih na svom sajtu i učini vernim klijentima! Nudimo više od lepog dizajna, mi pravimo sajtove sa kompletnom strategijom koja je namenjena pretvaranju posetilaca vaših web stranica u klijente. Naši sajtovi su optimizovani za pretraživače i povezani sa društvenim mrežama, kako bi doneli najbolje moguće rezultate.

Svakako vam preporučujemo da pogledate Portfolio na kojoj se nalaze neki od izrađenih websajtova za naše klijente.

Website Design Example
(click to zoom)

digitizer-portfolio-poente-technical-website-pt-desktop

Kako izgleda Digitizer proces Website Design-a?

 1. Planiranje i definisanje ciljeva.
  Počinjemo proces sa detaljnim planiranjem i identifikacijom ciljeva web stranice, razmatrajući potrebe klijenta i ciljeve poslovanja.
 2. Analiza ciljne publike.
  Sprovodimo analizu ciljne publike kako bismo bolje razumeli njihove potrebe, preferencije i ponašanje na internetu, osiguravajući da dizajn odgovara njihovim očekivanjima.
 3. Istraživanje konkurencije.
  Analiziramo web stranice konkurencije kako bismo identifikovali snage, slabosti i trendove u industriji, koristeći ove informacije za unapređenje našeg dizajna.
 4. Planiranje informacione arhitekture.
  Razvijamo strukturu web stranice, uključujući navigaciju, kategorizaciju sadržaja i organizaciju informacija, kako bismo osigurali intuitivno korisničko iskustvo.
 5. Dizajniranje wireframe-a.
  Kreiramo wireframe ili skicu web stranice kako bismo vizualizovali raspored elemenata i funkcionalnosti pre nego što započnemo sa detaljnim dizajniranjem.
 6. Izrada dizajna.
  Razvijamo estetski privlačan dizajn web stranice koji odražava brend identitet klijenta i prilagođava se ciljnoj publici.
 7. Izrada prototipa.
  Kreiramo interaktivni prototip web stranice koji omogućava klijentu da testira funkcionalnosti i navigaciju pre nego što se krene u fazu razvoja.
 8. Razvoj prilagođenih funkcionalnosti.
  Implementiramo prilagođene funkcionalnosti i module prema specifičnim zahtevima projekta, koristeći wordpress dodatke ili prilagođeni kod.
 9. Kreiranje responsivnog dizajna.
  Osiguravamo da web stranica bude responsivna i prilagođena za prikaz na različitim uređajima, uključujući desktop računare, tablete i mobilne telefone.
 10. Integracija tehničke seo optimizacije.
  Optimizujemo web stranicu za pretraživače, uključujući optimizaciju meta oznaka, url-ova, slika i sadržaja, kako bismo poboljšali vidljivost na internetu.
 11. Postavljanje hostinga i domaina.
  Postavljamo hosting i registrujemo domen za web stranicu, osiguravajući stabilnost i dostupnost online prisustva klijenta.
 12. Instalacija i konfiguracija wordpress-a.
  Instaliramo wordpress cms (content management system) i konfigurišemo ga prema potrebama projekta i zahtevima klijenta.
 13. Kreiranje stranica i postavljanje sadržaja.
  Kreiramo stranice web sajta i postavljamo sadržaj, uključujući tekst, slike, video zapise i ostale multimedijalne elemente.
 14. Optimizacija performansi.</strong >Optimizujemo performanse web stranice, uključujući brzinu učitavanja, performanse servera i optimizaciju slika, kako bismo obezbedili brzo i efikasno korisničko iskustvo.
 15. Testiranje i debugiranje.
  Sprovodimo testiranje funkcionalnosti i kvaliteta web stranice, identifikujući i ispravljajući bilo kakve greške ili probleme koji se pojave.
 16. Integracija bezbednosnih mera.
  Implementiramo bezbednosne mere za login i custom security.

Website Design Example
(click to zoom)

digitizer-portfolio-iceberg-net-lease-website-desktop

Jedna lepa i (ne)istinita Priča.

U užurbanom svetu digitalne evolucije, vizionarski klijent kreće u potragu za full service digitalnom agencijom kako bi svoje prisustvo na digitali utkao u zadivljujuću tapiseriju. Agencija, naoružana posvećenošću, krenula je na zajedničko putovanje sa klijentom kako bi napravila priču o dizajnu i razvoju jedne veb stranice koja bi odjeknula kod digitalne publike.

Počeli su sa impresivnom fazom otkrivanja, u kojoj su stručnjaci agencije bili uključeni u detaljne razgovore sa klijentom. Razumevanje identiteta brenda, ciljeva i ciljne publike postavilo je osnovu za veb lokaciju koja ne samo da bi bila vizuelno zapanjujuća već i strateški usklađena sa ciljevima klijenta.

Naoružani uvidima, kreativni čarobnjaci agencije osmislili su dizajn koji je neprimetno spojio estetiku sa funkcionalnošću. Žičani okviri i mokapi su pažljivo izrađeni, omogućavajući klijentu da vizuelizuje digitalno otelovljenje svog brenda. Proces saradnje je osigurao da svaki piksel odražava suštinu vizije klijenta.

Kako se razvojna faza odvijala, transparentnost i komunikacija bili su vodeći principi. Redovne provere, pregledi prekretnica i otvorena linija komunikacije omogućili su klijentu da aktivno učestvuje u razvoju. Od odabira paleta boja do usavršavanja korisničkog interfejsa, klijent nije bio samo zainteresovana strana već i koautor digitalne priče.

Full service digitalna agencija je osigurala da website nije samo vizuelno privlačan, već i tehnički robusan. Odgovarajući dizajn, besprekorna navigacija i optimizovani performansi postali su sastavna poglavlja priče, obezbeđujući neuporedivo korisničko iskustvo na svim uređajima.

Ali priča se nije završila pokretanjem veb stranice. Agencija je verovala u osnaživanje klijenta na digitalnom prostoru. Sesije obuke i dokumentacija osposobili su klijenta da bez napora može da prati upravljanje i ažuriranje website-a, obezbeđujući digitalnoj pojavi da ostane dinamična i relevantna.

Kulminacija ove sage o saradnji bio je website koji je prevazišao očekivanja posetilaca. To nije bilo samo digitalno prisustvo; bilo je to impresivno iskustvo koje je odjeknulo kod ciljne publike. Klijentovi ciljevi nisu samo ispunjeni: bili su prevaziđeni.

Na kraju, full service digitalna agencija i klijent nisu samo napravili veb stranicu: bili su koautori jedne uspešne priče. Priča u kojoj su se saradnja, kreativnost i tehničko umeće spojili da bi se stvorilo digitalno remek-delo – ono koje će izdržati test vremena u digitalnom pejzažu koji se stalno razvija.

Pročitaj još.

Mi smo Digitizer.

Full service digitalna agencija.

Naše Specijalnosti.

Vesti & Priče.

Animacije.

Portfolio.

Ideja. Misija. Vizija.

Faqs.

Sastanak.

Kontakt.

Naše Specijalnosti.

Portfolio.

Animacije.

Vesti & Priče.

Faqs.

Ideja. Misija. Vizija.

Kontakt.

Sastanak.

Od 2017. godine. sarađujemo sa Digitizerom. Izuzetno precizna i profesionalna saradnja. Vidmo rezultate, a s obzirom na industriju u koju smo uključeni, puno toga zavisi od marketinga koji Digitizer radi. Rezultati se najbolje vide u količini ljudi koja se javi na intervju. Svaki put kada bih nešto sugerisao, Digitizer tim obavezno uvede izmene u prezentaciju. Naravno da ih preporučujem. Vec su preporučeni.

Filip Slijepcevic
Poente Tehcnical
Rating: 10

Od 2020. godine sarađujemo sa Digitizerom. Saradnja je divna i komunikacija opuštena: zahtev dočekaju za razumevanjem i ispunjavaju ekstremno brzo. Kao merljive rezultate vidimo povećan obim posla. Apsolutno i uvek imam slobodu da ovom timu sugerišem svoje mišljenje. Stalno ih preporučujem.

Lenka Jakimovska
Chicago Waffles
Rating: 10

DermaVille ordinacija sarađuje sa Digitizerom od 2023. godine i mislim da su veoma profesionalni. Sve pohvale. Od konkretnih rezultata vidimo više poseta ka našem sajtu. Da, rado preporučujemo Digitizer!

Danijela Ljubojevic
DermaVille
Rating: 10

Sa Digitizerom radimo od 2019. godine, dakle više od 5 godina. Izuzetno sam zadovoljan brzinom kojom se odgovara mojim nalozima poslatim Digitizer timu. Konkretan rezultat saradnje sa Digitizerom je da mi je web stranica uvek sređena i blagovremeno ažurirana. Sloboda sugerisanja rešenja i razmena mišljenja je od samog početka važila u mom odnosu sa Digitizerom i to je osnova naše saradnje koja postoji i danas posle 5 godina saradnje. Apsolutno bih preporučio drugim kompanijama usluge Digitizera, i to i činim uvek kada mi se ukaže prilika.

Dino Jusufovic
Jusufović & Partners
Rating: 10

S kompanijom Digitizer saradjujemo duže od 5 godina. Saradnja je vrlo pozitivna i produktivna, dobro organizovana i dovodi do postizanja uspeha. U našoj saradnji s Digitizerom vidimo konkretni napredak, posebno u povećanju broja pratilaca na društvenim mrežama, kvalitetnim objavama i korisnim sugestijama za bolju vidljivost naše kompanije. Imamo slobodu da izrazimo svoje mišljenje i sugestije, a Digitizer tim to veoma poštuje i uzima u obzir. Otvoreni su za preporuke i zajedničkim snagama radimo na unapredjenju saradnje. Vrlo rado preporučujemo kompaniju Digitizer. Digitizer tim je divan, saradljiv i uvek odgovori na sve naše zahteve u što kraćem roku.

Marijana Kuzmanovic
Sineks Medical
Rating: 10

Sa Digitizerom sarađujemo od, mislim, samog osnivanja firme Digitizer 2014. god. Divna, dugogodišnja saradnja u kojoj nam tim Digitizera uvek izlazi u susret da ispuni sve naše zahteve u rekordnom roku. Divne ideje i veoma ljubazni saradnici. Sarađujući s Digitizerom uspeli smo da naš sajt podignemo na viši nivo, na društvenim mrežama veči broj ljudi koji nas prati i veći broj klijenata u našim maloprodajnim objektima. Osećam slobodu da Digitizeru sugerišem svoje mišljenje oko saradnje i oni to uvažavaju. Digitizer je kompanija koju preporučujem svima koji žele ozbiljne saradnike. Predivan kreativan tim koji osluškuje vaše potrebe i želje i pretvori ih u stvarnost.

Mira Suhanski
Parfimerija Diva
Rating: 10

Sa Digitizerom sarađujemo od 2021. godine i pokazali su kao tim da su jako odgovorni, pouzdani i stručni. Pružili su nam profesionalan odnos od starta saradnje sve do danas. Rezultati su konkretni i merljivi. Preporučujem!

Slobodan Stamenkovic
Info Point
Rating: 10

Egrokorr trade i Digitizer sarađuju malo više od 5 god. Naše iskustvo je u jednoj reči: ODLICNO! Konkretne rezultate koje vidimo su mnogo veca posećenost sajta, samim tim i puno novih klijenata. Odavno ih preporučujem i nastaviću!

Marija Perovic
Egrokorr Trade
Rating: 10

Sarađujemo sa kompanijom Digitizer od 2015. godine. Prepoznali smo da su dostupni, ljubazni, spremni za saradnju. Konkretno smo najzadovoljniji sa uslugom Google ads – povećan nam broj poziva direktno sa website-a. Saradnja je korektna i jako smo zadovoljni. Preporučila bih i već preporučujem Digitizer svim kompanijama kojima trebaju njihove usluge.

Bojana Kralj
Message Advertising
Rating: 10

Sa Digitizerom sarađujemo od 2018. godine, od našeg osnivanja. Smatram dosadašnju saradnju savršenom, sa izuzetnim rezultatima. Digitizer rado i uvek preporučujem svim kompanijama.

Igor Vidovic
AirSoft Polygon
Rating: 10

Digitizer i Bianconerri oduvek sarađuju. Fenomalna komunikacija i saradnja, a vidimo rezutlate kao što bolje nalaženje i bolji pregled naše web stranice. Vrlo rado preporučujem usluge Digitizera svima.

Sanja Topic
Bianconeri - Sanja Topic
Rating: 10

Sarađujemo odlično duže od godinu dana i rezultat je povećanje klijenata. Rado preporučujem Digitizer kompanijama.

Olivera Radivojevic
Olja Beauty
Rating: 10

ompanija: Iskra sarađuje sa kompanijom Digitizer oko 3 godine. Naše dosadašnje iskustvo je besprekorno, preko svih očekivanja!!! Rezultati su više nego vidljivi. Apsolutno se dogovaramo oko svega, to je jedini način da se postignu vrhunski rezultati. Naravno, uvek ih preporučujemo.

Miljan Rajovic
Ordinacija Iskra M
Rating: 10

Sarađujemo od 2018. godine i koristimo njihovo znanje i iskustvo i uspeli smo da povećamo i vidljivost na mrežama i online prodaju. Uglavnom me razumeju. Uvek su dobra preporuka.

Jelena Simonovic
Baby Plaza
Rating: 10

Sign Up Now.

Follow.

Chat.

Contact Form.

  ime i Prezime*
  Email*
  Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
  Broj mobilnog telefona
  Kompanija/Organizacija*
  Website
  Šta je potrebno Vašoj kompaniji/organizaciji?
  Da li znate koje rezultate želite da postignete?*
  Koje rezultate želite da postignete?


   ime i Prezime*
   Email*
   Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
   Broj mobilnog telefona
   Kompanija/Organizacija*
   Website
   Kog datuma želite da zakažete sastanak?
   U koje vreme?


    ime i Prezime*
    Email*
    Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
    Broj mobilnog telefona
    Kompanija/Organizacija*
    Website
    Da li znate koje rezultate želite da postignete?*
    Koje rezultate želite da postignete?


    Mobile & Mail.

    Linkovi.