Skip to content

Dizajn & Izrada sajtova.

Da se sa ponosom pokazuje.

U užurbanom svetu digitalne evolucije, vizionarski klijent kreće u potragu za full service digitalnom agencijom kako bi svoje prisustvo na digitali utkao u zadivljujuću tapiseriju. Agencija, naoružana posvećenošću, krenula je na zajedničko putovanje sa klijentom kako bi napravila priču o dizajnu i razvoju jedne veb stranice koja bi odjeknula kod digitalne publike.

Počeli su sa impresivnom fazom otkrivanja, u kojoj su stručnjaci agencije bili uključeni u detaljne razgovore sa klijentom. Razumevanje identiteta brenda, ciljeva i ciljne publike postavilo je osnovu za veb lokaciju koja ne samo da bi bila vizuelno zapanjujuća već i strateški usklađena sa ciljevima klijenta.

digitizer-google-ads-pay-per-click-full-service-digital-agency36

Naoružani uvidima, kreativni čarobnjaci agencije osmislili su dizajn koji je neprimetno spojio estetiku sa funkcionalnošću. Žičani okviri i mokapi su pažljivo izrađeni, omogućavajući klijentu da vizuelizuje digitalno otelovljenje svog brenda. Proces saradnje je osigurao da svaki piksel odražava suštinu vizije klijenta.

Kako se razvojna faza odvijala, transparentnost i komunikacija bili su vodeći principi. Redovne provere, pregledi prekretnica i otvorena linija komunikacije omogućili su klijentu da aktivno učestvuje u razvoju. Od odabira paleta boja do usavršavanja korisničkog interfejsa, klijent nije bio samo zainteresovana strana već i koautor digitalne priče.

digitizer-google-ads-pay-per-click-full-service-digital-agency34

Full service digitalna agencija je osigurala da website nije samo vizuelno privlačan, već i tehnički robusan. Odgovarajući dizajn, besprekorna navigacija i optimizovani performansi postali su sastavna poglavlja priče, obezbeđujući neuporedivo korisničko iskustvo na svim uređajima.

Ali priča se nije završila pokretanjem veb stranice. Agencija je verovala u osnaživanje klijenta na digitalnom prostoru. Sesije obuke i dokumentacija osposobili su klijenta da bez napora može da prati upravljanje i ažuriranje website-a, obezbeđujući digitalnoj pojavi da ostane dinamična i relevantna.

Kulminacija ove sage o saradnji bio je website koji je prevazišao očekivanja posetilaca. To nije bilo samo digitalno prisustvo; bilo je to impresivno iskustvo koje je odjeknulo kod ciljne publike. Klijentovi ciljevi nisu samo ispunjeni: bili su prevaziđeni.

Na kraju, full service digitalna agencija i klijent nisu samo napravili veb stranicu: bili su koautori jedne uspešne priče. Priča u kojoj su se saradnja, kreativnost i tehničko umeće spojili da bi se stvorilo digitalno remek-delo – ono koje će izdržati test vremena u digitalnom pejzažu koji se stalno razvija.

Zašto je bitan website design and development?

Izrada sajtova treba da bude praćena sa dva veoma važna koncepta koji pomažu da sajtovi dobro rade i na desktop i na mobilnim uređajima. To su responzivni i adaptivni dizajn. Pri responzivnom dizajnu sadržaj se kreće dinamički u zavisnosti od veličine ekrana. U adaptivnom dizajnu sadržaj sajta je fiksiran u veličinama koje odgovaraju uobičajenim veličinama ekrana. Održavanje izgleda koji je što više dosledan između različitih uređaja i različitih veličina ekrana, presudno je za održavanje dobrog korisničkog iskustva i angažovanja korisnika. Kako responzivni dizajn može predstavljati poteškoću u vezi s tim, dizajneri moraju biti vrlo oprezni u kreiranju dobrog responzivnog dizajna.

Dizajn naših sajtova je fokusiran na jasno određene ciljeve i zadatke koje treba da ispuni, zajedno sa merljivim strategijama za njihovo postizanje. Dobar web sajt zahteva efikasnu i održivu marketinšku strategiju, osim što predstavlja način za prezentovanje proizvoda, usluga, slika, video zapisa.

Kada publika poseti vaš sajt, on im daje prvi utisak o vašem biznisu. Oni će prosuditi o vama u roku od nekoliko sekundi. Svakako da u ovih prvih nekoliko sekundi želite da ostavite pozitivan utisak i zadržite pažnju korisnika. Upravo zato je brzina učitavanja sajta segment na koji posebno obraćamo pažnju, pored kvalitetenog dizajna, koji prati sve najnovije tehnologije i trendove.

digitizer-google-ads-pay-per-click-full-service-digital-agency35

Šta je web design i šta radi web design-er?

Responsive websajt je vaša vizit karta u online svetu pa ga učinite da bude nezaboravan uz našu pomoć u izradi i dizajnu vašeg savršenog sajta.

Web dizajn je nekada bio uglavnom fokusiran na izradu sajtova za desktop računare, međutim, od sredine 2010-ih, dizajn za mobilne uređaje i tablete postaje sve važniji.

Web dizajner radi na izgledu sadržaja sajta. Izgled se, na primer, odnosi na korišćene boje, font i slike. Takođe se odnosi i na to kako su informacije strukturirane i kategorisane. Izrada sajtova koji su jednostavni za upotrebu, estetski lepi i odgovaraju korisničkoj grupi i brendu koji predstavlja, odlika je dobrog dizajna. Mnogi sajtovi dizajnirani su sa fokusom na jednostavnost, tako da se ne pojavljuju sporedne informacije i funkcionalnosti koje mogu odvratiti ili zbuniti korisnike. Budući da je osnovni cilj web sajta da privuče pažnju i podstakne poverenje ciljne publike, izrada sajtova na kojima su uklonjeni svi uzroci potencijalnog nezadovoljstva i frustracije korisnika je prioritet.

digitizer-google-ads-pay-per-click-full-service-digital-agency38

Šta je WordPress i kakvi su to web-sajtovi?

WORDPRESS je najpopularnija platforma za izradu sajtova danas. WordPress je verovatno najbolji sistem za upravljanje sadržajem sajtova (CMS – content managment system). Izrada WordPress sajtova može poslužiti najrazličitijim potrebama i biznisima, od bloga do e-commerce sajta. Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju prilagođavanje sajta u WordPress-u. WordPress teme i dodaci mogu dodati nove mogućnosti dizajnu, kao i dodatnu funkcionalnost.

Nudimo profesionalne usluge web dizajna kako bismo pomogli vašem biznisu da privuče više posetilaca i zadrži ih na svom sajtu i učini vernim klijentima! Nudimo više od lepog dizajna, mi pravimo sajtove sa kompletnom strategijom koja je namenjena pretvaranju posetilaca vaših web stranica u klijente. Naši sajtovi su optimizovani za pretraživače i povezani sa društvenim mrežama, kako bi doneli najbolje moguće rezultate.

Svakako vam preporučujemo da pogledate Portfolio na kojoj se nalaze neki od izrađenih websajtova za naše klijente.

digitizer-google-ads-pay-per-click-full-service-digital-agency37

Direktno.

Iskusite oličenje profesionalne digitalne izrade sa našom full service digitalnom agencijom, gde se veb dizajn i razvoj spajaju da bi kreirali vizuelno zapanjujuće veb-sajtove usmerene na korisnike koji prevazilaze uobičajene.

Uzleti sa nama.

Hajde da oblikujemo vašu digitalnu strategiju zajedno!

Pročitaj i nauči.

Portfolio.

Kreirane digitalne harmonije.

Pročitaj još.

Sign Up Now.

Follow.

Chat.

Contact Form.

  Contact Us.

  Name *
  Email Adress *
  Phone *
  Company/Organization *
  Website
  What would you like
  Message *

  Mobile & Mail.

  Back To Top