skip to Main Content

Izrada i Dizajn Sajtova

koji će pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo korisnicima interneta. Web dizajn je nekada bio uglavnom fokusiran na izradu sajtova za desktop računare, međutim, od sredine 2010-ih, dizajn za mobilne uređaje i tablete postaje sve važniji.

Web dizajner radi na izgledu sadržaja sajta. Izgled se, na primer, odnosi na korišćene boje, font i slike. Takođe se odnosi i na to kako su informacije strukturirane i kategorisane. Izrada sajtova koji su jednostavni za upotrebu, estetski lepi i odgovaraju korisničkoj grupi i brendu koji predstavlja, odlika je dobrog dizajna. Mnogi sajtovi dizajnirani su sa fokusom na jednostavnost, tako da se ne pojavljuju sporedne informacije i funkcionalnosti koje mogu odvratiti ili zbuniti korisnike. Budući da je osnovni cilj web sajta da privuče pažnju i podstakne poverenje ciljne publike, izrada sajtova na kojima su uklonjeni svi uzroci potencijalnog nezadovoljstva i frustracije korisnika je prioritet.

Izrada sajtova treba da bude praćena sa dva veoma važna koncepta koji pomažu da sajtovi dobro rade i na desktop i na mobilnim uređajima. To su responzivni i adaptivni dizajn. Pri responzivnom dizajnu sadržaj se kreće dinamički u zavisnosti od veličine ekrana. U adaptivnom dizajnu sadržaj sajta je fiksiran u veličinama koje odgovaraju uobičajenim veličinama ekrana. Održavanje izgleda koji je što više dosledan između različitih uređaja i različitih veličina ekrana, presudno je za održavanje dobrog korisničkog iskustva i angažovanja korisnika. Kako responzivni dizajn može predstavljati poteškoću u vezi s tim, dizajneri moraju biti vrlo oprezni u kreiranju dobrog responzivnog dizajna. 

Dizajn naših sajtova je fokusiran na jasno određene ciljeve i zadatke koje treba da ispuni, zajedno sa merljivim strategijama za njihovo postizanje. Dobar web sajt zahteva efikasnu i održivu marketinšku strategiju, osim što predstavlja način za prezentovanje proizvoda, usluga, slika, video zapisa.

Kada publika poseti vaš sajt, on im daje prvi utisak o vašem biznisu. Oni će prosuditi o vama u roku od nekoliko sekundi. Svakako da u ovih prvih nekoliko sekundi želite da ostavite pozitivan utisak i zadržite pažnju korisnika. Upravo zato je brzina učitavanja sajta segment na koji posebno obraćamo pažnju, pored kvalitetenog dizajna, koji prati sve najnovije tehnologije i trendove.

 

WordPress

je najpopularnija platforma za izradu sajtova danas. WP je verovatno najbolji sistem za upravljanje sadržajem sajtova (CMS – content managment system). Izrada WordPress sajtova može poslužiti najrazličitijim potrebama i biznisima, od bloga do e-commerce sajta. Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju prilagođavanje sajta u WordPress-u. WordPress teme i dodaci mogu dodati nove mogućnosti dizajnu, kao i dodatnu funkcionalnost.

Nudimo profesionalne usluge web dizajna kako bismo pomogli vašem biznisu da privuče više posetilaca i zadrži ih na svom sajtu i učini vernim klijentima! Nudimo više od lepog dizajna, mi pravimo sajtove sa kompletnom strategijom koja je namenjena pretvaranju posetilaca vaših web stranica u klijente. Naši sajtovi su optimizovani za pretraživače, povezivanje sa društvenim mrežama, kako bi doneli najbolje moguće rezultate.

Back To Top