Skip to content

WEBSITE DESIGN.

Kreiramo moderne, funkcionalne website-ove. Uz pažljivo planiranje i dizajniranje, uzimamo u obzir SEO optimizaciju, korisničko iskustvo i responsivni dizajn kako bismo osigurali da vaša web stranica bude u skladu sa najnovijim trendovima i tehnologijama.

Usluga Website Design uključuje i kvalitetan Graphic Design i Motion Design kako bi osigurali da vaša website bude vizualno atraktivan i funkcionalan. Integrišemo animirane elemenate koji će unaprediti korisničko iskustvo i privući pažnju posetilaca.

Website Design Example
(click to zoom)

digitizer-portfolio-loop-medical-center-website-desktop

Zašto je biznisima bitan Website Design and Development?

Izrada sajtova treba da bude praćena sa dva veoma važna koncepta koji pomažu da sajtovi dobro rade i na desktop i na mobilnim uređajima. To su responzivni i adaptivni dizajn. Pri responzivnom dizajnu sadržaj se kreće dinamički u zavisnosti od veličine ekrana. U adaptivnom dizajnu sadržaj sajta je fiksiran u veličinama koje odgovaraju uobičajenim veličinama ekrana. Održavanje izgleda koji je što više dosledan između različitih uređaja i različitih veličina ekrana, presudno je za održavanje dobrog korisničkog iskustva i angažovanja korisnika. Kako responzivni dizajn može predstavljati poteškoću u vezi s tim, dizajneri moraju biti vrlo oprezni u kreiranju dobrog responzivnog dizajna.

Dizajn naših sajtova je fokusiran na jasno određene ciljeve i zadatke koje treba da ispuni, zajedno sa merljivim strategijama za njihovo postizanje. Dobar web sajt zahteva efikasnu i održivu marketinšku strategiju, osim što predstavlja način za prezentovanje proizvoda, usluga, slika, video zapisa.

Kada publika poseti vaš sajt, on im daje prvi utisak o vašem biznisu. Oni će prosuditi o vama u roku od nekoliko sekundi. Svakako da u ovih prvih nekoliko sekundi želite da ostavite pozitivan utisak i zadržite pažnju korisnika. Upravo zato je brzina učitavanja sajta segment na koji posebno obraćamo pažnju, pored kvalitetenog dizajna, koji prati sve najnovije tehnologije i trendove.

Website Design Example
(click to zoom)

www.dusan-bjj.rs-digitizer-portfolio-website-desktop

Šta je Web design i šta radi Web design-er?

Responsive websajt je vaša vizit karta u online svetu pa ga učinite da bude nezaboravan uz našu pomoć u izradi i dizajnu vašeg savršenog sajta.

Web dizajn je nekada bio uglavnom fokusiran na izradu sajtova za desktop računare, međutim, od sredine 2010-ih, dizajn za mobilne uređaje i tablete postaje sve važniji.

Web dizajner radi na izgledu sadržaja sajta. Izgled se, na primer, odnosi na korišćene boje, font i slike. Takođe se odnosi i na to kako su informacije strukturirane i kategorisane. Izrada sajtova koji su jednostavni za upotrebu, estetski lepi i odgovaraju korisničkoj grupi i brendu koji predstavlja, odlika je dobrog dizajna. Mnogi sajtovi dizajnirani su sa fokusom na jednostavnost, tako da se ne pojavljuju sporedne informacije i funkcionalnosti koje mogu odvratiti ili zbuniti korisnike. Budući da je osnovni cilj web sajta da privuče pažnju i podstakne poverenje ciljne publike, izrada sajtova na kojima su uklonjeni svi uzroci potencijalnog nezadovoljstva i frustracije korisnika je prioritet.

Website Design Example
(click to zoom)

digitizer-portfolio-baby-plaza-website-1

Šta je WordPress i kakvi su to web-sajtovi?

WORDPRESS je najpopularnija platforma za izradu sajtova danas. WordPress je verovatno najbolji sistem za upravljanje sadržajem sajtova (CMS – content managment system). Izrada WordPress sajtova može poslužiti najrazličitijim potrebama i biznisima, od bloga do e-commerce sajta. Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju prilagođavanje sajta u WordPress-u. WordPress teme i dodaci mogu dodati nove mogućnosti dizajnu, kao i dodatnu funkcionalnost.

Nudimo profesionalne usluge web dizajna kako bismo pomogli vašem biznisu da privuče više posetilaca i zadrži ih na svom sajtu i učini vernim klijentima! Nudimo više od lepog dizajna, mi pravimo sajtove sa kompletnom strategijom koja je namenjena pretvaranju posetilaca vaših web stranica u klijente. Naši sajtovi su optimizovani za pretraživače i povezani sa društvenim mrežama, kako bi doneli najbolje moguće rezultate.

Svakako vam preporučujemo da pogledate Portfolio na kojoj se nalaze neki od izrađenih websajtova za naše klijente.

Website Design Example
(click to zoom)

digitizer-portfolio-poente-technical-website-pt-desktop

Kako izgleda Digitizer proces Website Design-a?

 1. Planiranje i definisanje ciljeva.
  Počinjemo proces sa detaljnim planiranjem i identifikacijom ciljeva web stranice, razmatrajući potrebe klijenta i ciljeve poslovanja.
 2. Analiza ciljne publike.
  Sprovodimo analizu ciljne publike kako bismo bolje razumeli njihove potrebe, preferencije i ponašanje na internetu, osiguravajući da dizajn odgovara njihovim očekivanjima.
 3. Istraživanje konkurencije.
  Analiziramo web stranice konkurencije kako bismo identifikovali snage, slabosti i trendove u industriji, koristeći ove informacije za unapređenje našeg dizajna.
 4. Planiranje informacione arhitekture.
  Razvijamo strukturu web stranice, uključujući navigaciju, kategorizaciju sadržaja i organizaciju informacija, kako bismo osigurali intuitivno korisničko iskustvo.
 5. Dizajniranje wireframe-a.
  Kreiramo wireframe ili skicu web stranice kako bismo vizualizovali raspored elemenata i funkcionalnosti pre nego što započnemo sa detaljnim dizajniranjem.
 6. Izrada dizajna.
  Razvijamo estetski privlačan dizajn web stranice koji odražava brend identitet klijenta i prilagođava se ciljnoj publici.
 7. Izrada prototipa.
  Kreiramo interaktivni prototip web stranice koji omogućava klijentu da testira funkcionalnosti i navigaciju pre nego što se krene u fazu razvoja.
 8. Razvoj prilagođenih funkcionalnosti.
  Implementiramo prilagođene funkcionalnosti i module prema specifičnim zahtevima projekta, koristeći wordpress dodatke ili prilagođeni kod.
 9. Kreiranje responsivnog dizajna.
  Osiguravamo da web stranica bude responsivna i prilagođena za prikaz na različitim uređajima, uključujući desktop računare, tablete i mobilne telefone.
 10. Integracija tehničke seo optimizacije.
  Optimizujemo web stranicu za pretraživače, uključujući optimizaciju meta oznaka, url-ova, slika i sadržaja, kako bismo poboljšali vidljivost na internetu.
 11. Postavljanje hostinga i domaina.
  Postavljamo hosting i registrujemo domen za web stranicu, osiguravajući stabilnost i dostupnost online prisustva klijenta.
 12. Instalacija i konfiguracija wordpress-a.
  Instaliramo wordpress cms (content management system) i konfigurišemo ga prema potrebama projekta i zahtevima klijenta.
 13. Kreiranje stranica i postavljanje sadržaja.
  Kreiramo stranice web sajta i postavljamo sadržaj, uključujući tekst, slike, video zapise i ostale multimedijalne elemente.
 14. Optimizacija performansi.</strong >Optimizujemo performanse web stranice, uključujući brzinu učitavanja, performanse servera i optimizaciju slika, kako bismo obezbedili brzo i efikasno korisničko iskustvo.
 15. Testiranje i debugiranje.
  Sprovodimo testiranje funkcionalnosti i kvaliteta web stranice, identifikujući i ispravljajući bilo kakve greške ili probleme koji se pojave.
 16. Integracija bezbednosnih mera.
  Implementiramo bezbednosne mere za login i custom security.

Website Design Example
(click to zoom)

digitizer-portfolio-iceberg-net-lease-website-desktop

Jedna lepa i (ne)istinita Priča.

U užurbanom svetu digitalne evolucije, vizionarski klijent kreće u potragu za full service digitalnom agencijom kako bi svoje prisustvo na digitali utkao u zadivljujuću tapiseriju. Agencija, naoružana posvećenošću, krenula je na zajedničko putovanje sa klijentom kako bi napravila priču o dizajnu i razvoju jedne veb stranice koja bi odjeknula kod digitalne publike.

Počeli su sa impresivnom fazom otkrivanja, u kojoj su stručnjaci agencije bili uključeni u detaljne razgovore sa klijentom. Razumevanje identiteta brenda, ciljeva i ciljne publike postavilo je osnovu za veb lokaciju koja ne samo da bi bila vizuelno zapanjujuća već i strateški usklađena sa ciljevima klijenta.

Naoružani uvidima, kreativni čarobnjaci agencije osmislili su dizajn koji je neprimetno spojio estetiku sa funkcionalnošću. Žičani okviri i mokapi su pažljivo izrađeni, omogućavajući klijentu da vizuelizuje digitalno otelovljenje svog brenda. Proces saradnje je osigurao da svaki piksel odražava suštinu vizije klijenta.

Kako se razvojna faza odvijala, transparentnost i komunikacija bili su vodeći principi. Redovne provere, pregledi prekretnica i otvorena linija komunikacije omogućili su klijentu da aktivno učestvuje u razvoju. Od odabira paleta boja do usavršavanja korisničkog interfejsa, klijent nije bio samo zainteresovana strana već i koautor digitalne priče.

Full service digitalna agencija je osigurala da website nije samo vizuelno privlačan, već i tehnički robusan. Odgovarajući dizajn, besprekorna navigacija i optimizovani performansi postali su sastavna poglavlja priče, obezbeđujući neuporedivo korisničko iskustvo na svim uređajima.

Ali priča se nije završila pokretanjem veb stranice. Agencija je verovala u osnaživanje klijenta na digitalnom prostoru. Sesije obuke i dokumentacija osposobili su klijenta da bez napora može da prati upravljanje i ažuriranje website-a, obezbeđujući digitalnoj pojavi da ostane dinamična i relevantna.

Kulminacija ove sage o saradnji bio je website koji je prevazišao očekivanja posetilaca. To nije bilo samo digitalno prisustvo; bilo je to impresivno iskustvo koje je odjeknulo kod ciljne publike. Klijentovi ciljevi nisu samo ispunjeni: bili su prevaziđeni.

Na kraju, full service digitalna agencija i klijent nisu samo napravili veb stranicu: bili su koautori jedne uspešne priče. Priča u kojoj su se saradnja, kreativnost i tehničko umeće spojili da bi se stvorilo digitalno remek-delo – ono koje će izdržati test vremena u digitalnom pejzažu koji se stalno razvija.

Pročitaj još.

Mi smo Digitizer.

Full service digitalna agencija. Pokreću nas vidljivi rezultati.

Usluge.

Naš digitalni svet.

Portfolio.

Pogledajte ko su naši klijenti.

Blog.

Svet digitalnog marketinga.

Video.

Objavljene kratke animacije.

Faqs.

Najčešća pitanja i odgovori.

Alati.

Apps, programs & software.

Kontakt.

Konsultacija i ponuda su besplatni.

Sastanak.

Popunite formu i kontaktiraćemo vas.

Ideja. Misija. Vizija.

10 godina smo vaši digitalni vodiči.

Procena.

BESPLATNO procenjujemo stanje.

Info.

Važni podaci o mogućoj saradnji.

Usluge.

Naš digitalni svet.

Portfolio.

Pogledajte ko su naši klijenti.

Blog.

Svet digitalnog marketinga.

Video.

Objavljene kratke animacije.

Faqs.

Najčešća pitanja i odgovori.

Alati.

Apps, programs & software.

Kontakt.

Konsultacija i ponuda su besplatni.

Sastanak.

Popunite formu i kontaktiraćemo vas.

Ideja. Misija. Vizija.

10 godina smo vaši digitalni vodiči.

Procena.

BESPLATNO procenjujemo stanje.

Info.

Važni podaci o mogućoj saradnji.

Sign Up Now.

Follow.

Chat.

Contact Form.

  ime i Prezime*
  Email*
  Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
  Broj mobilnog telefona
  Kompanija/Organizacija*
  Website
  Šta je potrebno Vašoj kompaniji/organizaciji?
  Da li znate koje rezultate želite da postignete?*
  Koje rezultate želite da postignete?


   ime i Prezime*
   Email*
   Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
   Broj mobilnog telefona
   Kompanija/Organizacija*
   Website
   Kog datuma želite da zakažete sastanak?
   U koje vreme?


    ime i Prezime*
    Email*
    Da li želite da ostavite broj mobilnog telefona?*
    Broj mobilnog telefona
    Kompanija/Organizacija*
    Website
    Da li znate koje rezultate želite da postignete?*
    Koje rezultate želite da postignete?


    Mobile & Mail.

    Linkovi.