skip to Main Content

IZRADA I DIZAJN SAJTOVA

Responsive websajt je vaša vizit karta u online svetu. Učinite da bude nezaboravan uz našu pomoć u izradi i dizajnu vašeg savršenog sajta.


Web dizajn je nekada bio uglavnom fokusiran na izradu sajtova za desktop računare, međutim, od sredine 2010-ih, dizajn za mobilne uređaje i tablete postaje sve važniji.

 

Web dizajner radi na izgledu sadržaja sajta. Izgled se, na primer, odnosi na korišćene boje, font i slike. Takođe se odnosi i na to kako su informacije strukturirane i kategorisane. Izrada sajtova koji su jednostavni za upotrebu, estetski lepi i odgovaraju korisničkoj grupi i brendu koji predstavlja, odlika je dobrog dizajna. Mnogi sajtovi dizajnirani su sa fokusom na jednostavnost, tako da se ne pojavljuju sporedne informacije i funkcionalnosti koje mogu odvratiti ili zbuniti korisnike. Budući da je osnovni cilj web sajta da privuče pažnju i podstakne poverenje ciljne publike, izrada sajtova na kojima su uklonjeni svi uzroci potencijalnog nezadovoljstva i frustracije korisnika je prioritet.

 

Izrada sajtova treba da bude praćena sa dva veoma važna koncepta koji pomažu da sajtovi dobro rade i na desktop i na mobilnim uređajima. To su responzivni i adaptivni dizajn. Pri responzivnom dizajnu sadržaj se kreće dinamički u zavisnosti od veličine ekrana. U adaptivnom dizajnu sadržaj sajta je fiksiran u veličinama koje odgovaraju uobičajenim veličinama ekrana. Održavanje izgleda koji je što više dosledan između različitih uređaja i različitih veličina ekrana, presudno je za održavanje dobrog korisničkog iskustva i angažovanja korisnika. Kako responzivni dizajn može predstavljati poteškoću u vezi s tim, dizajneri moraju biti vrlo oprezni u kreiranju dobrog responzivnog dizajna.

 

Dizajn naših sajtova je fokusiran na jasno određene ciljeve i zadatke koje treba da ispuni, zajedno sa merljivim strategijama za njihovo postizanje. Dobar web sajt zahteva efikasnu i održivu marketinšku strategiju, osim što predstavlja način za prezentovanje proizvoda, usluga, slika, video zapisa.

 

Kada publika poseti vaš sajt, on im daje prvi utisak o vašem biznisu. Oni će prosuditi o vama u roku od nekoliko sekundi. Svakako da u ovih prvih nekoliko sekundi želite da ostavite pozitivan utisak i zadržite pažnju korisnika. Upravo zato je brzina učitavanja sajta segment na koji posebno obraćamo pažnju, pored kvalitetenog dizajna, koji prati sve najnovije tehnologije i trendove.

WORDPRESS

 

je najpopularnija platforma za izradu sajtova danas. WordPress je verovatno najbolji sistem za upravljanje sadržajem sajtova (CMS – content managment system). Izrada WordPress sajtova može poslužiti najrazličitijim potrebama i biznisima, od bloga do e-commerce sajta. Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju prilagođavanje sajta u WordPress-u. WordPress teme i dodaci mogu dodati nove mogućnosti dizajnu, kao i dodatnu funkcionalnost.

 

Nudimo profesionalne usluge web dizajna kako bismo pomogli vašem biznisu da privuče više posetilaca i zadrži ih na svom sajtu i učini vernim klijentima! Nudimo više od lepog dizajna, mi pravimo sajtove sa kompletnom strategijom koja je namenjena pretvaranju posetilaca vaših web stranica u klijente. Naši sajtovi su optimizovani za pretraživače, povezivanje sa društvenim mrežama, kako bi doneli najbolje moguće rezultate.

 

Upit možete poslati u svakom trenutku popunjavajući formu, trudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku!

 

Svakako vam preporučujemo da pogledate Portfolio na kojoj se nalaze neki od izrađenih websajtova za naše klijente.

 

PROČITAJ JOŠ:

 

UPIT

 

  Ime i prezime:
  Email:
  Broj telefona:
  Naziv kompanije:
  Website kompanije:
  Koji proizvod ili uslugu nudi Vaša kompanija:
  Ukratko opišite targetiranu ciljnu grupu:
  Željena struktura website-a:
  Unesite linkove (web ili url adrese) referentnih vebsajtova:
  Poruka:


  PORTFOLIO

   

  Dobar WEBSITE je onaj koji na svim platformama odslikava karakter biznisa i kontenta, a ne dizajnera. Dizajn sajtova od umetnosti razdvaja to što je DIZAJN funkcionalan. Nasumično smo izabrali neke iz našeg porftolia web sajtova koje smo uradili za naše klijente. (svaki sajt možete pregledati klikom na sliku).

  *Digitizer se kao kompanija ograđuje od pojedinih portfolio website item-a koji ne vode ka krajnjim destinacijama ili su u međuvremenu izmenjeni.

  Back To Top