skip to Main Content

EMAIL MARKETING je jedan od najefektnijih i najisplativijih vidova digitalnog marketinga.


Popularnost elektronske pošte je konstantna, a broj korisnika koji koriste email kao vid komunikacije prelazi 4 milijarde. A zašto je email marketing i dalje tako popularan možete pročitati ovde


ŠTA SPADA U EMAIL MARKETING?

 

Email marketing je upotreba elektronske pošte za promovisanje proizvoda ili usluga uz razvijanje odnosa sa potencijalnim kupcima ili klijentima. Svaki put kada neka kompanija pošalje email, osim u slučaju potvrde porudžbine i direktnih odgovora na pitanja kupaca, to bi se moglo smatrati oblikom email marketinga. Kako personalizovati email marketing možete pročitati ovde

 

KADA JE EMAIL MARKETING ODLIČAN IZBOR?

 

Ključ uspešnog email marketinga je razumevanje potreba vaše ciljne grupe. Ukoliko pokušavate da doprete do klijenata iz određene niše biznisa, kao što su na primer restorani ili auto servisi, email marketing je vid digitalnog marketinga koji će vam pomoći da doprete do ciljanih klijenata, uz najoptimalniji trošak. U zavisnosti koliko je lista mejlova ispravna, rezultati variraju. U odnosu na ukupan broj poslatih mejlova u kampanji, broj otvorenih mejlova je od 20%-40% u proseku, dok je broj osoba koje kliknu na neku akciju od 1%-3%.

Digitizer ima iskustvo da izgradi veoma efikasne email marketinške kampanje koje generišu odlične rezultate. Upoznavanje sa vašim biznisom, razumevanje vaše publike i ono što je zaista važno za oboje, je način na koji postižemo dobre rezultate. Mi smo više od marketinške agencije, naša misija je da vam pružimo punu podršku. I opsednuti smo uspehom vašeg poslovanja.

Možete pokušati da uradite sve sami ili možete da ubrzate svoj put ka uspehu tako što ćete angažovati Digitizer tim da osmisli i implementira pravu strategiju.

Email marketing je uvek prisutan i nezaobilazan deo svake poslovne priče. Ako još uvek niste razmišljali o pokretanju email kampanje, krajnje je vreme da to učinite.

 

KORACI ZA POČETAK KAMPANJE

 

Za pokretanje email kampanje, potrebna je validna baza mejlova. Naš tim iskusnih stručnjaka upravlja svim aspektima email kampanje.

 

Na osnovu upita i informacija preliminarno istražujemo i kontaktiramo vas

Ukoliko nemate, pravimo nalog za vaš biznis na nekom od Email provider-a (SendInBlue, MailChimp)

Na osnovu vašeg briefa dizajniramo email (subject, preview text, header design, graphic design, footer design)

Konfigurišemo kampanju (dodavanje mejlova-primaoca, dodajemo oznake za Google analitiku)

Izveštavanje o uspehu kampanje (broj poslatih mejlova, broj otvorenih mejlova, broj osoba koje su kliknule na neki od linkova u mejlu, broj odjavljenih mejlova)

UPIT

 

  Ime i prezime:
  Email:
  Broj telefona:
  Naziv kompanije:
  Website kompanije:
  Koji proizvod ili uslugu nudi Vaša kompanija:
  Ukratko opišite targetiranu ciljnu grupu:
  Željena vrsta kampenje:
  Da li imate legalnu bazu emojlova?
  Poruka:


  Back To Top