skip to Main Content

Email marketing.

B2B. B2C. I mnogo više od toga.

EMAIL MARKETING je jedan od najefektnijih i najisplativijih vidova digitalnog marketinga.

Popularnost elektronske pošte je konstantna, a broj korisnika koji koriste email kao vid komunikacije prelazi 4 milijarde. Možete pročitati ovde zašto je email marketing i dalje tako popularan.

ŠTA SPADA U EMAIL MARKETING?

Email marketing je upotreba elektronske pošte za promovisanje proizvoda ili usluga uz razvijanje odnosa sa potencijalnim kupcima ili klijentima. Svaki put kada neka kompanija pošalje email, osim u slučaju potvrde porudžbine i direktnih odgovora na pitanja kupaca, to bi se moglo smatrati oblikom email marketinga. Možete pročitati i Kako personalizovati email marketing?

KADA JE EMAIL MARKETING ODLIČAN IZBOR?

Ključ uspešnog email marketinga je razumevanje potreba vaše ciljne grupe. Ukoliko pokušavate da doprete do klijenata iz određene niše biznisa, kao što su na primer restorani ili auto servisi, email marketing je vid digitalnog marketinga koji će vam pomoći da doprete do ciljanih klijenata, uz najoptimalniji trošak. U zavisnosti koliko je lista mejlova ispravna, rezultati variraju. U odnosu na ukupan broj poslatih mejlova u kampanji, broj otvorenih mejlova je od 20%-40% u proseku, dok je broj osoba koje kliknu na neku akciju od 1%-3%.

Digitizer ima iskustvo da izgradi veoma efikasne email marketinške kampanje koje generišu odlične rezultate. Upoznavanje sa vašim biznisom, razumevanje vaše publike i ono što je zaista važno za oboje, je način na koji postižemo dobre rezultate. Mi smo više od marketinške agencije, naša misija je da vam pružimo punu podršku. I opsednuti smo uspehom vašeg poslovanja.

Možete pokušati da uradite sve sami ili možete da ubrzate svoj put ka uspehu tako što ćete angažovati Digitizer tim da osmisli i implementira pravu strategiju.

Email marketing je uvek prisutan i nezaobilazan deo svake poslovne priče. Ako još uvek niste razmišljali o pokretanju email kampanje, krajnje je vreme da to učinite.

Pročitaj još.

Koraci ka saradnji.

 1. Za pokretanje email kampanje, potrebna je validna baza mejlova
 2. Na osnovu upita i informacija vršimo preliminarno istraživanje
 3. Pravimo nalog za vaš biznis na nekom od Email provider-a (SendInBlue, MailChimp)
 4. Na osnovu briefa dizajniramo email (Newsletter) (subject, preview text, header design, graphic design, footer design)
 5. Konfigurišemo kampanju (dodavanje mejlova-primaoca, dodajemo oznake za Google analitiku)
 6. Izveštavamo o uspehu kampanje (broj poslatih mejlova, broj otvorenih mejlova, broj osoba koje su kliknule na neki od linkova u mejlu, broj odjavljenih mejlova)

Pošaljite nam upit.

Odgovaramo brzo.

  Ime i prezime:*
  Email:*
  Poruka:*
  Back To Top