Skip to content

Koliko puta vam se desilo da obrišete neku objavu greškom bez ikakve nade da je ponovo vratite? Imamo sjajne vesti za vas! A to je Instagram Recently Deleted opcija.

Naime, Instagram uvodi novu opciju koja će vam pomoći da upravljate vašim sadržajem. U pitanju je opcija ‘’Recently Deleted’’ tj.nedavno obrisano.

Instagram logo na sredini ekrana okružen brojnim simbolima

Potražnja za ovom opcijom je bila ogromna i sada po prvi put je moguće vratiti obrisani sadržaj u aplikaciji Instagram. Pored ovoga, takođe je uvedena dodatna zaštita koja sprečava hakere da ugroze naloge na Instagram-u i brišu sadržaj.

Sada, kada neko pokuša da trajno obriše ili vraća sadržaj iz nedavno izbrisanog foldera, mora prvo da potvrdi da je zakoniti vlasnik naloga.

 

Kako funkcioniše Recently deleted opcija?

Sve vaše fotografije, video zapisi, IGTV i IG Story-ji koje ste odlučili da obrišete se odmah uklanjaju sa vašeg nalog i premeštaju u folder ‘’Recently Deleted’’.

Izbrisani IG Story-ji koji nisu u vašoj arhivi ostaće u ovom folderu 24 sata, ostali sadržaji biće automatski obrisani 30 dana kasnije.

tri pametna telefona na čijim ekranima su priakzani sadržaji iz Instagrama

image source: Instagram.com

U periodu od 30 dana možete pristupiti ovom sadržaju ako odete u Settings > Account > Recently Deleted, u najnovijoj verziji Instagram-a. Odatle možete vratiti sadržaj ili ga trajno izbrisati.

 

Za još vesti i interesantnih priča iz digitalnog marketinga posetite našu blog stranu ili zapratite naš Instagram profil.

Made by Nemanja Nedeljković – Senior Account Manager @Digitizer

Sign Up Now.

Follow.

Chat.

Contact Form.

  Contact Us.

  Name *
  Email Adress *
  Phone *
  Company/Organization *
  Website
  What would you like
  Message *

  Mobile & Mail.

  Back To Top