skip to Main Content

DRUŠTVENE MREŽE

su danas možda i glavno marketinško sredstvo. Bez obzira da li treba da povećate vaše prisustvo na internetu ili tražite način da pokrenete druge marketinške inicijative vaše kompanije, društvene mreže su sjajan alat. Vođenje društvenih mreža je usluga koja je deo sveobuhvatne strategije i praktičnih metodologija, koje nudimo našim klijentima kako bi prezentovali svoje usluge i proizvode.

Ne treba da objašnjavamo koliko je snažno prisustvo na društvenim mrežama važno, s obzirom da se tamo nalazi većina vaših kupaca. Njihova važnost je velika kao i potencijal koji nose u pogledu donošenja novih klijenata i povećanja svesti o brendu. Stoga je profesionalno vođenje društvenih mreža neophodni segment vaše sveukupne poslovne strategije. Ne postoji bolji kanal za povećanje saobraćaja na vašem web-sajtu.

Efikasno vođenje društvenih mreža oduzima dosta vremena koje bi ste mogli uložiti u nešto drugo. Definitivno vas razumemo. Iz tog razloga jedna od usluga koje pružamo u sklopu celokupne strategije digitalnog marketinga naših klijenta je profesionalno vođenje i optimizacija društvenih mreža.

Vaš marketing na društvenim mrežama činimo pouzdanim, privlačnim i interaktivnim, kako za vaše postojeće klijente, tako i za one potencijalne buduće. Sa iskusnim profesionalcima koji čine naš tim, gradimo snažan društveni profil za vaše poslovanje. Neka profili vašeg biznisa na društvenim mrežama budu prepoznatljivi. Pored Google oglasa, oglasi na društvenim mrežama su drugi veliki kanal za generisanje zainteresovane publike.

Slično drugim uslugama digitalnog marketinga, kampanjama društvenih mreža potrebno je vremena da se pokrenu i počnu da daju rezultate. Izgradnja svesti o brendu, uspostavljanje odnosa sa potencijalnim kupcima i povezivanje sa drugim preduzećima na mreži, ne mogu se obaviti preko noći. Uz pažljivo planiranje i stratešku primenu, platforme društvenih mreža mogu izgraditi snažno prisustvo vašeg brenda i pomoći u pokretanju cele marketinške kampanje.

 

PORTFOLIO

Dugogodišnje iskustvo, konstatna edukacija i usavršavanje ono je što odlikuje naš tim koji će se staviti u službu vašeg biznisa. Neka naši brojni zadovoljni klijenti i biznisi sa kojima sarađujemo govore o nama, a kako radimo, kao i trenutne feed-ove sa Instagrama možete proveriti i u našem portfoliju.

Svaki Instagram prikaz

naših nekih od naših skorašnjih radova je AUTENTIČAN vizuelni storytelling koji na zanimljiv i primamljiv način dočarava brand, biznis, usluge korisnicima društvenih mreža. Prikaz i postovi su prilagođeni targetiranoj ciljnoj grupi precizno gradeći auditorijum i uvažavajući profesionalne osnove CONTENTA & STRATEGIJE. Facebook & Instagram ADVERTSi su optimizovani da na najkvalitetniji način – sa najmanje resursa do maksimalnih ciljeva – dovode do maksimalnih dogovorenih ciljeva (CTA).

Predstavljamo vam neke od Instagram Feed-ova naših klijenata. Nekad je, zavisno od protoka, potrebno vreme da se učitaju. Budite strpljivi. Hvala!

POŠALJITE NAM UPIT

Odgovorićemo Vam u najkraćem roku!

  *Pošaljite upit i kontaktiraćemo Vas putem telefona ili e-mejla!  Ime i prezime: (obavezno)

  Email: (obavezno)

  Broj telefona: (obavezno)  Naziv kompanije:  Planiram profesionalnu optimizaciju društvenih mreža: (obavezno)  Planirani mesečni budžet za kampanju na društvenim mrežama: (obavezno)  Planirano vreme kampanje: (obavezno)  Poruka